Integritetspolicy

Netofex BV ("Solupplysningen", "vi" "vår" "oss") erkänner och respekterar individens integritet. Denna policy beskriver hur vi använder, hanterar och skyddar din personliga information i enlighet med svenska Personuppgiftslagen (1998:204) och all relevant integritetslagstiftning som skyddar individens rättigheter.

Hur samlar vi in ​​information?

Vi kan samla in personuppgifter från dig, inklusive ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och annan information du väljer att ge oss när du begär offerter via webbplatsen.

Hur använder vi informationen?

Vi använder de personuppgifter som du skickar till oss för att, i samspel med produktspecialister, skapa offerter samt att förbättrar våra tjänster. Vi kommer emellertid inte att avslöja denna information utanför Sverige. Vid begäran av offerter via webbplatsen bekräftar du att för att vi ska kunna erbjuda vår tjänst, kommer vi att dela din information med leverantörer i vårt system. Vi kommer att vidta rimliga åtgärder för att säkerställa att dessa organisationer är bundna av sekretess och integritetsförpliktelser i samband med skyddet av dina personuppgifter. Vi kan också från och till skicka erbjudanden eller information om varor eller tjänster som vi anser vara av intresse för dig. Vi kan också tillåta att informationen ges till tredje part för en liknande sak om du inte angivit att detta inte ska ske.

Tillgång, noggrannhet och säkerhet

Vi kommer att vidta rimliga åtgärder för att säkerställa att personuppgifterna vi samlar in är korrekta, fullständiga och aktuella. Du kan när som helst komma åt och begära rättelse av all personlig information om dig. Du kan också begära, när som helst, att vi tar bort din all din information. Alla sådana önskemål bör göras direkt via kontakt@solupplysningen.se.

Vi kommer att vidta rimliga åtgärder för att skydda din personliga information från missbruk, förlust och obehörig åtkomst, ändring eller avslöjande.

Klagomål

Om du är orolig för att det kan ha föregått missbruk av dina rättigheter eller rättigheter enligt Personuppgiftslagen (1998:204) vänligen kontakta oss via kontakt@solupplysningen.se. Vi tar sådana saker på allvar och svarar på sådana ärenden med högsta prioritet.

Klickströmmar

Varje gång du besöker webbplatsen samlar vår server in anonym information, kända som klickströmmar, inklusive vilken typ av webbläsare och system du använder, adressen till den webbplats du har kommit från och flyttar till efter ditt besök, datumet och tid för ditt besök och din servers IP-adress. Vi samlar in denna information för statistiska ändamål för att ta reda på hur webbsidan används och navigeras, inklusive antal träffar, frekvens och varaktighet för besök samt populäraste sessionstider. Vi kan använda denna information för att utvärdera och förbättra vår webbplats.

Kakor

En "kaka" är en bit av information som vår webbserver kan skicka till din webbläsare när du besöker webbplatsen. Kakor hjälper webbplatsen att komma ihåg information om ditt besök.

Vi kan använda kakor till att:

(A) Att identifiera din webbläsare när du återgår till webbplatsen. Kakor identifierar inte dig personligen, men de identifierar din webbläsare. Om du väljer att inte ta emot kakor kan du inte använda vissa funktioner på vår webbplats.

(B) Delta i “re-marketing” för att marknadsföra vår hemsida över hela webben. Användare med re-marketingkakor kan motta marknadskommunikation på olika annonsnätverk. Du kan välja bort denna tjänst genom att ta bort relevanta kakor i din webbläsare.

Länkar till andra webbplatser

Webbplatsen kan tillhandahålla länkar till andra webbplatser. Om du använder dessa länkar lämnar du webbplatsen och vi är inte ansvarig för någon av dessa webbplatser, deras innehåll eller deras användning av din personliga information. Vi rekommenderar att du kontrollerar sekretesspolicyerna på dessa webbplatser.

Kontakta oss

Vänligen kontakta oss via kontakt@solupplysningen.se om du vill diskutera eventuella sekretessproblem eller om du inte vill få framtida meddelanden från oss.

STÄNG