Offerter Solinstallation
Senaste förfrågan:

Senast uppdaterad: 8 jan 2020

Just nu installeras mer solpaneler än någonsin i Sverige!


Solpaneler - Passa på nu innan förmånerna försvinner!

Sverige behöver bli en större solenergianvändare och se de fantastiska fördelarna med denna energikälla.

Fördelarna med solceller

Solpaneler blir allt mer populära och branschen blomstrar. Det finns många fördelar när det gäller solenergi. Inte konstigt att så många husägare väljer att bli gröna!

  • ✔ Spara pengar och minska dina elräkningar
  • ✔ Öka värdet på ditt hus
  • ✔ Tjäna pengar på att sälja elektricitet till elnätet
  • ✔ Minska din klimatpåverkan
  • ✔ Utnyttja den fördelaktiga skattereduktionen

Nu är det ännu mer fördelaktigt att installera solpaneler.

För att göra övergången till solenergi ännu mer attraktiv har regeringen avsatt 1,4 miljard kronor i bidrag till husägare som investerar i solpaneler. Fram till 2020 delas ytterligare 535 kronor miljoner ut. Skynda dig så att du också kan få ta del av subventionerna.

" Potentialen för solel i Sverige är stor, och den tekniska utvecklingen har gjort att det snabbt blivit allt mer lönsamt att satsa på solel också i vår nordliga del av världen. " - Anna-Karin Hatt, f.d.energiminister -

Subvention eller skatteavdrag

Just nu finns det solceller motsvarande över 250 MW installerade i Sverige varav hela 90 MW installerades under 2017. Det betyder att över hundra tusen solpaneler installerades i Sverige förra året! År 2040 måste 5 till 10 procent av landets energiförbrukning komma från solenergin. Därför har regeringen ställt olika former av stöd till förfogande för husägare som väljer att investera i solpaneler.

Låt elräkningarna bli ett minne blott!

Den som går över till solenergi kan förvänta sig många fördelar. Viktigast är kanske att du nu äntligen kan ta kontroll över dina elräkningar genom att generera din egen ström. Fler och fler svenskar har börjat upptäcka hur mycket de kan spara på sina elräkningar. I de flesta fall halveras elräkningarna jämfört med tidigare.

Exakt hur mycket du kan spara genom att skaffa solpaneler beror på flera olika faktorer som t.ex. priset på det system du väljer, hur energieffektivt ditt hus är, vilka statliga subventioner som finns och hur mycket el du kan sälja tillbaka till elnätet.

Hur fungerar det?

Vi hjälper dig som husägare att jämföra 3 offerter på solceller så att du kan fatta det bästa beslutet angående val av solsystem och leverantör.

Förra månaden hjälpte vi
6 532 villaägare och företag att bli gröna!

» Jämför 3 offerter på solpaneler